preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ante Kovačića Zagreb

 > eTwinning
eTwinning

eTwinning projekt KULTURNE I JAVNE USTANOVE ZAVIČAJA

Autor: Martina Mikulaš, 23. 5. 2022. 21:14

Projekt je osmišljen kao igra u kojoj učenici, kroz posjete kulturnih i javnih ustanova zavičaja, spoznaju važnosti istih.
Učenici su bili turisti u svom gradu. Posjetili su važne kulturne i javne ustanove, naučili su čemu služe i zašto su važne ljudima.
Znanja o naučenim kulturnim i javnim ustanovama prenijet će projektnim partnerima.

 [više]

eTwinning projekt Webučionica 2021./2022.

Autor: Martina Mikulaš, 23. 5. 2022. 15:16

eTwinning projekt Webučionica je projekt stjecanja digitalnih znanja i vještina uz niz webinara formiranih u obliku korak po korak pristupa.
Krajnji cilj je razvoj digitalnih vještina kod učitelja i učenika.

U ovom projektu sudjelujemo već treću godinu i uživamo!

 [više]

eTwinning projekt U svijetu likovnih umjetnika 4/ Art in my heart

Autor: Martina Mikulaš, 23. 5. 2022. 14:35

U eTwinning projektu U svijetu likovnih umjetnika 4 upoznavali smo se s najvećim djelima likovnih majstora, učili smo kako učiti, razvijali socijalne i građanske kompetencije, razvijali poduzetnost i inicijativnost.
Naši radovi ukrašavali su panoe na hodnicima škole.

Ovo je treća godina sudjelovanja u ovom kreativnom projektu, veselimo se upoznavanju novih umjetnika i sljedeće godine.
 [više]

Istraživanje na školskoj razini SIGURNOST NA INTERNETU

Autor: Martina Mikulaš, 18. 5. 2022. 18:13

Tijekom veljače i ožujka provedeno je istraživanje o sigurnosti na internetu kod učenika od 1.do 8.razreda naše škole.

Istraživanje je provedeno u školi putem Google forms upitnika.

Internet je nezamjenjiv medij za razmjenu informacija i komunikaciju, a sve njegove zamke možemo izbjeći odgovornim ponašanjem učenika, roditelja i učitelja!

Rezultati istraživanja pod "više"..


 

 [više]

Kava s eTwinning ambasadorima

Autor: Martina Mikulaš, 17. 3. 2022. 16:48

Početkom ožujka, na webinaru pod nazivom Kava s eTwinning ambasadorima pod pokroviteljstvom Agencije za mobilnost i programe EU, predstavljeni su mnogi projekti koji se vrijedno rade u učionici kreativnog 3.a razreda. Lepeza projekata kroz tri godine sudjelovanja na eTwinning platformi, pokazala je šarenilo aktivnosti i zanimljivosti u našoj učioničkoj svakodnevici.

 [više]

PODRŠKA UKRAJINI

Autor: Martina Mikulaš, 26. 2. 2022. 11:12

Učitelji i učenici iz Ukrajine, naši su eTwinning projektni partneri s kojima surađujemo u mnogim projektima.

Ne tako davno, i Hrvatska je bila u ratu, a Ukrajina je bila država koja nas je podržavala u nastojanjima da postanemo slobodni i neovisni.

I mi smo svi heart uz Ukrajinu!

 [više]

PREDSTAVLJANJE NAŠE ŠKOLE NA ETWINNINGU

Autor: Martina Mikulaš, 11. 2. 2022. 19:11

Naša škola je u ožujku 2021. godine postala eTwinning škola.

Na webinaru 4.veljače 2022. pod nazivom Predstavljanje eTwinning škole, našu školu je predstavila učiteljica Martina Mikulaš. Sudionici webinara su bili upoznati s aktivnostima i projektima koje stvaramo pod okriljem eTwinninga, te državnom i međunarodnom suradnjom s učiteljima, projektnim partnerima.

Kao što se volimo izražavati u stihovima, tako smo završili i naše predstavljanje:

Jedna je na svijetu,
           pa nek se zna,
                 škola Ante Kovačića!
Naši projekti svima će reći
         kroz
eTwinning znanja širimo
               volimo školu i njome se divimo…
Kroz
eTwinning stvaramo, divne ljude upoznajemo
            kroz različite aktivnosti učimo.
                      Iskusni
eTwinneri polako postajemo
                              oznakom
eTwinning škole se ponosimo!
 

 [više]

NACIONALNE I EUROPSKE OZNAKE KVALITETE NAŠIH ETWINNING PROJEKATA šk.g.2020./2021.

Autor: Martina Mikulaš, 15. 11. 2021. 18:58

VIDEO

Još jedna uspješna školska godina je iza nas! Naša škola je u školskoj godini 2020./2021. nagrađena s trideset nacionalnih i sedamnaest europskih oznaka kvalitete za projekte u kojima smo sudjelovali.

Nagradama dokazujemo s koliko entuzijazma ulazimo u svaki projekt, te koliko je truda i rada u svakome od njih.

Različitost i šarenilo eTwinning projekata nas privlači i u naše učionice unosi radost, potiče znatiželju, otvara mnoga vrata za koja nismo znali ni da postoje.

Projektna nastava je oblik problemske nastave samostalnim učeničkim istraživačkim djelovanjem. Projektna metoda se temelji na teoriji suradničkog učenja, potiče se sigurno i prijateljsko okruženje.

OZNAKE KVALITETE 2.A

NACIONALNE OZNAKE KVALITETE

EUROPSKE OZNAKE KVALITETE

 

 [više]

eTwinning projekt PJESME PIŠEMO, KROZ STIHOVE DIŠEMO

Autor: Martina Mikulaš, 15. 9. 2021. 14:42

 

U školskoj godini 2021./2022., 3.a i učiteljica Martina pokrenuli su autorski projekt na eTwinningu pod nazivom Pjesme pišemo, kroz stihove dišemo.

Volimo stvarati i smišljati pjesme, poigrati se s rimom, pjesničkim slikama...Ovaj projekt će biti idealna prilika da pokažemo svoju kreativnost i maštu. Mnogo projektnih partnera iz Hrvatske se uključilo u naš projekt, kao i partneri iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Turske.

Veselimo se nadolazećim projektnim aktivnostima i suradnji s projektnim partnerima!

 

 [više]

eTwinning projekt YOU COMPLETE MY PICTURE

Autor: Martina Mikulaš, 18. 6. 2021. 10:04

2.a se uključio u međunarodni eTwinning projekt You complete my picture/Završi moju sliku gdje smo izmjenjivali radove i dovršavali tuđe crteže. Bilo je zanimljivo vidjeti kako je netko dovršio naš rad odnosno kako smo završili radove naših projektnih parova. 

 [više]

eTwinning projekt LJUBAV NAS VEŽE I SPAJA

Autor: Martina Mikulaš, 16. 6. 2021. 17:42

Tijekom drugog polugodišta uključili smo se u eTwinning projekt Ljubav nas veže i spaja. Cilj projekta je bio razvijanje socijalne osjetljivosti te potrebe pomaganja i uključivanja učenika u akcije za dobrobit zajednice, posebno djece i starijih osoba,
poboljšanje kvalitete života i zdravlja djece oboljele i liječene od malignih bolesti, promicanje i razvoj volonterstva, poticanje kreativnosti i stvaralaštva u odgoju i obrazovanju, te organiziranje edukativnih, kreativnih i humanitarnih programa i radionica s ciljem senzibiliziranje djece o potrebama vršnjaka zahvaćenih elementarnim nepogodama.

 [više]

eTwinning projekt Moj kućni ljubimac 2

Autor: Martina Mikulaš, 11. 4. 2021. 12:37

eTwinning projekt Moj kućni ljubimac 2 nam je bio vrlo zanimljiv. Međunarodni dan zaštite životinja smo proveli uz našu prijateljicu kujicu Bafi, crtali smo kućne ljubimce, izrađivali plakate, stvarali priču, donirali smo hranu udruzi Merida... Naučili smo vrijednost terapijskih i radnih pasa, na koji način pomažu ljudima i koliko smo sretni kad se uz nas nalazi kućni ljubimac, koliko ljubavi jedna životinja može dati. Zaključili smo da životinji nije mjesto na lancu, da je imati kućnog ljubimca velika obaveza te da je životinju bolje udomiti nego kupiti.

 [više]

eTwinning projekt ŠARENE BOJE USKRSNIH PISANICA

Autor: Martina Mikulaš, 6. 4. 2021. 20:04

eTwinning eTwinning projektom Šarene boje uskrsnih pisanica istražili smo traicionalne načine ukrašavanja pisanica, istražili smo uskrsna jela zavičaja, izrađivali smo uskrsne čestitke te smo ih slali poštom i e mailom, otkrili smo uskrsne dekoracije našeg grada te smo prigodno ukrasili razredne i školske panoe...Uživali smo u svakoj pojedinoj aktivnosti.
 

 [više]

eTwinning projekt USKRS U MOJEM ZAVIČAJU

Autor: Martina Mikulaš, 6. 4. 2021. 19:36

Ovim projektom predstavljamo uskrsne običaje svog naroda s namjerom da i druge zemlje, a koje su sudionice ovog projekta, međusobno upoznaju svoje uskrsne tradicije i običaje.

 [više]

eTwinning projekt ŠARENE ČARAPE ZA DJEČJE OSMIJEHE

Autor: Martina Mikulaš, 1. 4. 2021. 20:12

Projektom smo promovirali inkluzivnu školu i inkluzivno društvo. Učenici su pokušali pogledati svijet iz ugla djeteta s Down sindromom noseći šarene čarape na Svjetski dan osoba s Down sindromom.
Tijekom projekta,  šarene čarape su nam poslužile kao motivacija za ples, likovne radove, oluju ideja i riječi...

 [više]

eTwinning projekt BOJE LJUBAVI / The colours of love

Autor: Martina Mikulaš, 30. 3. 2021. 17:21

Osnovni cilj ovog projekta je buđenje svijesti učenika o karakteristikama osoba i djece s Down sindromom. Projekt je trajao tjedan dana. Dan osoba s Down sindromom obilježili smo integriranim danom  19. ožujka 2021. godine. na satovima Hrvatskog jezika, Likovne, Glazbene, Tjelesne i zdravstvene kulture i Sata razrednika.

 

 [više]

eTwinning projekt DAN MOGA GRADA

Autor: Martina Mikulaš, 29. 3. 2021. 13:26

 

S ovim projektom želi se učenike potaknuti da bolje upoznaju svoj grad, kulturnu baštinu, tradiciju te izgled grada i okolice. Želja je da djeca svih dobnih skupina osjete sigurnost u svom okruženju, da grade svoj identitet i pripadnost gradu, ali i da razvijaju odgovornost prema kulturnom i prirodnom nasljeđu koji će s ponosom prenositi u svome razredu, obitelji, okruženju i šire. 

 [više]

DAN RUŽIČASTIH MAJICA U 6.B

Autor: Martina Mikulaš, 25. 2. 2021. 22:15

Iako su ovaj tjedan u samoizolaciji, 6.b i njihova razrednica Ivana Pavić odlučili su obilježiti Dan ružičastih majica i na ovaj način podsjetiti na važnost sprječavanja nasilja u školama.

 [više]

eTwinning projekt DAN RUŽIČASTIH MAJICA 2021.

Autor: Martina Mikulaš, 24. 2. 2021. 22:25

Učenici 2.a razreda su ovim  projektom obilježili Dan ružičastih majica 2021. Upoznali su na koje sve načine mogu doprinijeti smanjenju vršnjačkog nasilja.  Dan ružičastih majica 2021. obilježili su uz mnoštvo različitih aktivnosti, međupredmetnih korelacija i radionica. Putem eTwinning konferencije svoje aktivnosti su predstavili ostalim projektnim partnerima. Otpjevali su UNICEF-ovu himnu Ne rugaj se te pjesmom ostavili snažnu poruku.

DAN RUŽIČASTIH MAJICA 2021.

 [više]

eTwinning projekt 100. dan u školi

Autor: Martina Mikulaš, 23. 2. 2021. 22:47

100.dan u školi je međunarodni projekt koji se obilježava sredinom veljače kao 100.dan polaska učenika u školu.
Učenici obilježavaju nizom zanimljivih i poticajnih aktivnosti kojima se kroz igru i aktivnosti istraživanja broja 100, želi potaknuti ljubav prema školi, školovanju i zanimljivom projektnom danu koji provode.

Učenici 2.a razreda su se zabavili a pritom i puno toga naučili. Broj 100 je dotaknuo sve predmete kroz različite aktivnosti.
 

 [više]

eTwinning projekt SUPERČITAČI 2

Autor: Martina Mikulaš, 22. 2. 2021. 18:40

Kroz različite aktivnosti čitanja, slušanja, analiziranja i praćenja napretka potaknut ćemo učenike da čitaju više, da čitaju s razumijevanjem i da zavole čitanje.

 [više]

Dan sigurnijeg interneta 2021./Safer internet day

Autor: Martina Mikulaš, 10. 2. 2021. 20:25

Dan sigurnijeg interneta smo obilježili izradom plakata, razgovorom o opasnostima i zamkama interneta, pravilima koje moramo poštivati i  igranjem društvene igre.

Dan smo začinili smišljanjem stihova naše pjesme koju smo otpjevali u rap verziji.

INTERNET RAP PJESMA

Smislili smo vlastiti igrokaz, izradili računalo od kartona te ga izveli i predstavili projektnim partnerima putem videokonferencije.

DJEVOJČICA I RAČUNALO

 [više]

eTwinning projekt Great skills of little hands

Autor: Martina Mikulaš, 18. 1. 2021. 21:08

Jedan od najosnovnijih elemenata zdravog života je zdrava prehrana. Dok učimo o zdravoj prehrani, upoznat ćemo se o prehrambenim kulturama i navikama različitih zemalja. Svaka zemlja u projektu predstavit će svoju tradicionalnu hranu. Učiteljica Serpil i njeni učenici iz Turske,   pozvali su nas da budemo zajedno autori projekta što smo mi s veseljem prihvatili.

 [više]

eTwinning projekt ČAROLIJA BOŽIĆA NA STARI I NOVI NAČIN

Autor: Martina Mikulaš, 4. 12. 2020. 16:49

Uživat ćemo u božićnim aktivnostima. Izrađivat ćemo i slati božićne čestitke projektnim partnerima kako bi se osvijestila potreba izrade i pisanja čestitke.
Istražit ćemo kakvi su božićni običaji u zavičaju, pjevat ćemo tradicionalne božićne pjesme, provodit ćemo puno zanimljivih aktivnosti vezanih uz ovo posebno vrijeme u godini.

 [više]

eTwinning projekt NA PUTU DOBROTE 2

Autor: Martina Mikulaš, 30. 11. 2020. 16:42

Projekt će povećati svijest među učenicima o tome kako mogu napraviti promjenu u svijetu počevši od sebe i dijeljenja onoga što imaju prema drugima. Razlika počinje s ljubavlju prema sebi, a zatim širenjem dobrote. Poticanje i zajednice da se priključi sudjelovanju.
Projekt koji potiče kod učenika, odraslih i svih ostalih u zajednici potrebu dijeljenje dobrih i pozitivnih trenutaka.

 [više]

eTwinning projekt POKUSI SU NOVA FORA

Autor: Martina Mikulaš, 19. 11. 2020. 17:57

Aktivnosti upoznavanja STEM područja kroz organiziranje pokusnih elemenata sa sadržajima prirodoslovlja i samostalno izvođenje manjih pokusa i njihova primjena u životnom okruženju.

 [više]

eTwinning projekt IZ KRVI I BOLA NIKLO JE CVIJEĆE - HRVATSKA MOJA ZAHVALNA I PONOSNA

Autor: Martina Mikulaš, 18. 11. 2020. 16:11

Kroz niz aktivnosti upoznajemo se s događajima iz Domovinskog rata s naglaskom na Vukovar i Škabrnju, a kroz njih na cijelu našu domovinu.
U učenicima budimo ljubav prema domovini i zahvalnost prema svim žrtvama Domovinskog rata.

 [više]

eTwinning projekt WEBUČIONICA 2.0

Autor: Martina Mikulaš, 13. 11. 2020. 16:59

Webučionica je projekt stjecanja digitalnih znanja i vještina uz niz webinara formiranih u obliku korak po korak pristupa.
Krajnji cilj je razvoj digitalnih vještina kod učitelja i učenika.

 [više]

Europske oznake kvalitete za eTwinning projekte

Autor: Martina Mikulaš, 11. 11. 2020. 15:43

Među brojnim eTwinning projektima, i naših 8 je nagrađeno Europskim oznakama kvalitete. Veselimo se uspjehu svakog projekta i s veseljem nastavljamo s novim eTwinning izazovima!

NAGRAĐENI HRVATSKI ETWINNING PROJEKTI

 [više]

eTwinning projekt UZ ČITANJE RIJEČI RASTU

Autor: Martina Mikulaš, 4. 11. 2020. 17:36

Ovim projektom želi se približiti djeci čitanje knjiga te time izgrađivati kultura čitanja, razvijanje čitalačkih vještina učenika i njihovo kritičko mišljenje. Kroz naviku čitanja i promišljanja različitih vrsta književnih dijela utjecati na cjeloživotno obrazovanje učenika, poticati radost čitanja, uvoditi u čitanje, razvijati vještinu čitanja, učiti kako se odnositi prema knjizi, pobuditi interes učenika za samostalno posuđivanje i čitanje knjiga i time utjecati na izgrađivanje svestrane stvaralačke osobe.

 [više]

eTwinning projekt KRALJICE I KRALJEVI DRAME

Autor: Martina Mikulaš, 29. 10. 2020. 17:45

Ovim projektom učenici će se stvaralački izražavati prema vlastitim interesima, razvijati osobne potencijale, kreativno i kritičko mišljenje, surađivati s drugim školama. Kroz stvaralačke aktivnosti učenici će isprobati različite načine izrade lutaka, glumiti i pripovijedati. Jednostavnim lutkarskim igrama razvija se višestruka inteligencija djece. Suradnjom s drugim učenicima i školama, autorske priče bit će interpretirane na različite načine.

 [više]

eTwinning projekt MOJA ŠKOLA, MOJ DRUGI DOM

Autor: Martina Mikulaš, 29. 10. 2020. 17:42

Projekt Moja škola, moj drugi dom namijenjen je različitim dobnim skupinama školske djece. Ovim projektom želimo potaknuti učenike da upoznaju svoju školu, njezinu prošlost i sadašnjost, istraže njezino ime i obilježavaju njezin dan. Škola je učenicima drugi dom u kojem provode dio dana i želimo da svaki učenik svoju školu doživljava kao drugi dom u kojem se osjeća ugodno i u koji svakodnevno dolazi s veseljem. 

 [više]

eTwinning projekt SIGURNIM KORAKOM U ŠKOLU 2

Autor: Martina Mikulaš, 28. 10. 2020. 17:12

Projektom se želi osnažiti učenike i učitelje u primjeni IKT-a u nastavi i za nastavu tijekom svih oblika nastave. Projektnim aktivnostima želi se potaknuti komunikacija, suradnja i stvaranje, istraživanje problema te predlaganje rješenja, uz uporabu IKT-a za sve navedeno.
Svrha projekta je razvijanje, poticanje i poboljšanje čitalačke, prirodno-znanstvene, matematičke i digitalne pismenosti u okviru sadržaja i ishoda predmetnih kurikuluma i MPT za 2. razred i 1. ciklus.
Projekt je nastavak suradnje projektnih partnera iz eTwinning projekta Sigurnim korakom u školu 1, šk.god. 2019./2020.

 [više]

eTwinning projekt ŽIVIMO ZDRAVO

Autor: Martina Mikulaš, 22. 10. 2020. 17:53

Živimo zdravo je projekt koji nizom aktivnosti potiče djecu na zdrav način života: tjelesno vježbanje, pravilnu prehranu, osobnu higijenu i higijenu okoliša.

 [više]

eTwinning projekt THE BEAUTY OF READING

Autor: Martina Mikulaš, 22. 10. 2020. 17:27

eTwinning projekt Ljepota čitanja želi naglasiti važnost čitanja u našim razredima i u našim životima.

 

 [više]

eTwinning projekt U SVIJETU LIKOVNIH UMJETNIKA 3

Autor: Martina Mikulaš, 12. 10. 2020. 17:06

Upoznajemo se s najvećim djelima likovnih majstora, učimo kako učiti, razvijamo socijalne i građanske kompetencije, razvijamoo poduzetnost i inicijativnost.

 [više]

eTwinning projekt Dan jabuka 2020.

Autor: Martina Mikulaš, 12. 10. 2020. 16:05

"Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van!"
Upoznajemo utjecaj jabuke na naše zdravlje, koristima od jabuke, vrstama jabuke, načinom konzumiranja jabuke i proizvoda od jabuke, 

Organiziranjem raznih predmetnih i međupredmetnih aktivnosti obilježavamo Svjetski dan jabuka.
 [više]

eTwinning projekt ČAROBNE SLIKOVNICE GODIŠNJIH DOBA

Autor: Martina Mikulaš, 6. 10. 2020. 17:25

Učenici će istraživanjem, proučavanjem i uočavanjem promjena koje se događaju s biljkama, ljudima i životinjama u pojedina godišnja doba osmisliti svoje vlastite slikovnice koje će međusobno prezentirati svojim projektnim partnerima. Svrha projekta je poticati kod učenika interes za prirodu i njene ljepote. 

 [više]

eTwinning projekt LJEPOTE MOJE DOMOVINE

Autor: Martina Mikulaš, 1. 10. 2020. 16:19

Učenici će kroz razna područja saznati o ljepotama svoje domovine, razvijati odgovorno ponašanje prema nasljeđu naših predaka i razvijati ljubav prema domovini.

 [više]

Nacionalne oznake kvalitete u eTwinning projektima

Autor: Martina Mikulaš, 1. 10. 2020. 15:36

U školskoj godini 2019./2020. sudjelovali smo u brojnim eTwinning projektima a 11 njih smo priveli kraju te za njih dobili Nacionalne oznake kvalitete.

Bravo!

 [više]

eTwinning projekt MEMENTO PRIJATELJSTVA 7

Autor: Martina Mikulaš, 30. 9. 2020. 16:38

Memento prijateljstva je projekt koji kroz niz aktivnosti s učenicima od 1.- 4.razreda razvija kompetencije Građanskog odgoja i obrazovanja.
Kod učenika se razvijaju: socijalne vještine, prihvatljivo ponašanje, samostalnost, samopouzdanje te međusobno uvažavanje kroz pridržavanje zajedničkih dogovorenih pravila.

 [više]

eTwinning projekt IGROM DO ZNANJA I ZABAVE

Autor: Martina Mikulaš, 23. 9. 2020. 22:59

U školskoj godini 2020./2021. učenici 2.a razreda sudjeluju u eTwinning projektu Igrom do znanja i zabave.

Projekt Igrom do znanja i zabave omogućit će nam da na kreativan i zabavan način ostvarimo naše zajedničke ciljeve. Učenici će prezentirati i razmjenjivati ideje i stvarati nova prijateljstva s učenicima iz partnerskih škola. Kroz igru razvijat će socijalne vještine, prihvatljivo ponašanje, samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi.

 [više]

eTwinning projekt POGLED U BOJE GODIŠNJEG DOBA

Autor: Martina Mikulaš, 23. 9. 2020. 17:18

Namjena je potaknuti učenike na istraživanje promjena u prirodi tijekom godišnjih doba, razvijati ljubav prema prirodi, poticati zanimanje za istraživanje promjena u prirodi, upućivati na važnost i korisnost boravka na svježemu zraku.

 [više]

Dan sigurnijeg interneta

Autor: Martina Mikulaš, 11. 2. 2020. 15:21

Sudjelujemo u mnogim eTwinning projektima te se svakodnevno koristimo  internetom. Za Dan sigurnijeg interneta, podijelili smo neke savjete u obliku slikovnice. Poigrali smo društvenu igru te  ponovili neka osnovna pravila prilikom korištenja interneta.

SIGURNOST NA INTERNETU​

 

 

 [više]

 



Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Raspored po turnusima

radionice

PRIJAVE – radionica JA sam Budućnost – Dan BezVeze

Dan BezVeze u Kovačiću

I ove godine učenici nižih razreda su sudjelovali u projektnom danu DanBezVeze. Nositelj projekta je učiteljica informatike Ana Rašuo.

Učiteljica koje su sudjelovale: Katerina Lalić, Nikolina Tolj, Nika Maslać, Mateja Lukšić, Ana Rašuo

Bilo nam je jako zabavno, jedva čekamo iduću godinu!

Ovdje pogledajte što smo sve radili:

 http://danbezveze.weebly.com/

 

 

 

HONI

5. kolo 5.3.2022.

 
info - nastava

 

Google classroom

OŠ Ante Kovačića koristi Google učionicu

Aktivacija

https://classroom.google.com/

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Tableti i Classroom

Priloženi dokumenti:
Provedbeni plan.doc

CMS za škole logo
Osnovna škola Ante Kovačića Zagreb / Kotarnica 17, HR-10090 Zagreb / os-akovacica-zg.skole.hr / skola@os-akovacica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju