preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ante Kovačića Zagreb

 > O školi  > Povijest  > 2009-2014
2009-2014

2009 - 2010

I ovu ćemo školsku godinu pamtiti po predanom radu naših učenika i njihovih mentora. Na državnu razinu natjecanja plasiralo se osmero naših učenika:

1.     Tomislav Bićanić, 8.b, osvojio je drugo mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika, mentorica je učiteljica Vesna Čondić

2.     Antonija Šimović, 8.a, osvojila je četvrto mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika, mentorica je učiteljica Vesna Čondić

3.     Nika Ribarić, 6.a, osvojila je sedmo mjesto na Državnom natjecanju iz geografije, mentorica je učiteljica Jadranka Salopek

4.     Albin Taletović, 5.d, osvojio je dvanaesto  mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture, mentor je učitelj Zdravko Mihaljević

5.     Tomislav Bićanić, 8.b, osvojio je deseto mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor je učitelj Mladen Ćurić

6.     Zvonimir Plantarić, 8.b, osvojio je trinaesto mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor je učitelj Mladen Ćurić

7.     Ivan Vukelić, 8.b, osvojio je četrnaesto mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor je učitelj Mladen Ćurić

Rok Didaković, 4.c, plasirao se na regionalno natjecanje iz matematike, mentorica je učiteljica Janja Kunić. Kvalitetu rada literarne skupine naše škole prepoznata je nagradom Turističke zajednice Grada Zagreba koju je primila učenica Mirta Muretić, 6.a, za literani rad Volim Hrvatsku. Petra Grčević, učenica 8.e, ponovno je potvrdila svoj športski duh: osvojila je prvo mjesto na Državnom natjecanju u atletici, a bila je i treća u plivanju.

 

2010 - 2011

 

Ovu su školsku godinu obilježili brojni posebni odgojno-obrazovni programi, i to: Program mjera povećanja sigurnosti, Program mjera s darovitim učenicima, Program rada s učenicima s posebnim potrebama, Program međugradske i međunarodne suradnje, Zdravim životom i športom protiv ovisnosti, razvijali smo prometne i informatičke vještine, organizirali smo šahovske radionice, radili na prevenciji poremećaja u ponašanju PSP, organizirali smo etnoradionice u kojima su učenici ovladavali vještinom ručnoga rada itd. Ponosni smo što i ove školske godine možemo istaknuti i nagraditi naše najbolje učenike koji su se plasirali na državna natjecanja. Posebno su bili uspješni na Državnom natjecanju u poznavanju hrvatskoga jezika: Jana Munivrana, 7.c, osvojila je prvo  mjesto, a Davor Marić, 7.c, i Nika Ribarić, 7.a, treće mjesto, mentorica im je učiteljica Vesna Čondić. Luka Šimunec, 8.c, osvojio je sedmo mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor je učitelj Mladen Ćurić. Šahovska ekipa naše škole u kojoj su Božidar Iveković, Ferdinand Bužalja, Zvjezdana Iveković, Stjepan Iveković i Antonio Bužalja izborila je finale u kojemu su osvojili treće mjesto. I ove je godine Turistička zajednica nagradila našu učenicu Magdalenu Šimunović, 8.e, koja je osvojila prvo mjesto na državnoj razini za literarni rad, mentorica je Ivanka Brađašević.

 

 

2011 - 2012

NAGRADE I POHVALE UČENICIMA, ŠK. GOD. 2011./2012.

 

Domagoju Jurencu, učeniku 7.c razreda, za osvojeno 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike Infokup 2012. te 3.mjesto na Državnom natjecanju! (mentor prof. Mladen Ćurić)

Profesoru Mladenu Ćuriću, za postignutu uspješnost u radu s učenicima na županijskom natjecanju iz informatike-računalstva-infokup 2012. - razvoj softvera!

Albinu Taletoviću, učeniku 7.d razreda, za osvojeno 2. mjesto  na Županijskom natjecanju Mladi tehničar (mentor prof. Zdravko Mihaljević) te 9. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije! (mentorica  prof. Vesnica Bošnjak)

Profesoru Zdravku Mihaljeviću, za postignutu uspješnost u radu s učenicima na županijskom natjecanju „MLADI TEHNIČAR“!

Mirti Muretić, učenici 8.a razreda, za osvojenu 2. nagradu Turističke zajednice Grada Zagreba – projekt Volim Hrvatsku (5000 kn za školu!), tema: Djeca – čuvari prirode! Nagrada na natječaju Dani Ante Kovačića u Zaprešiću! Pohvala na Danima Side Košutić u Radoboju! (mentorica prof. Ivanka Brađašević)

Mii Korolija, učenici 7.b razreda, za najbolje ostvarenje u literarnom stvaralaštvu na županijskom natjecanju LIDRANO 2012. (uradak predložen za državni LIDRANO)! (mentorica prof. Ivanka Brađašević)

Profesorici Ivanki Brađašević, za postignutu uspješnost u radu s učenicima na županijskom natjecanju LIDRANO 2012 te nagrade na natječajima: Volim Hrvatsku (Turistička zajednica Grada Zagreba), Dani Ante Kovačića (u Zaprešiću), Dani Side Košutić (u Radoboju), Moja himna (KGZ Sesvete)…

Tini Tadić, učenici 8.c razreda, za osvojeno 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika te 8. mjesto na Državnom natjecanju! (mentorica prof. Jelena Cvrlje)

Jani Jelčić, učenici 5.c razreda, za osvojenu 3. nagradu Stručnog povjerenstva na literarnom natječaju Moja himna, u organizaciji KGZ Knjižnice Sesvete! (mentorica prof. Ivanka Brađašević)

Antoniju Filipoviću, učeniku 7.c razreda, za osvojeno 5. mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika! (mentorica prof. Marina Šarušić)

Niki Ribarić, učenici 8. a razreda, za osvojeno 5. mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika (mentorica prof. Marcela Kučeković), 7. mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti (mentorica prof. Marija Kovačić) te uspješno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz geografije! (mentorica prof. Jadranka Salopek)

Antei Jezidžić, učenici 8.a razreda, za osvojeno 9. mjesto na Županijskom natjecanju  iz hrvatskog jezika! (mentorica prof. Marcela Kučeković)

Nikolini Jelinić, učenici 8.e razreda, za osvojeno 7. mjesto  na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika! (mentorica prof. Marcela Kučeković)

Filipu Zmiši, učeniku 6.c razreda, za osvojeno 5. mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture! (mentor prof. Zdravko Mihaljević)

Roku Didakoviću, učeniku 6. c razreda, za odlične rezultate na Županijskom natjecanju: 3. mjesto skok u dalj, 2. mjesto štafeta 4x60m! (mentorica prof. Stojanka Licul)

Niki Popoviću, učeniku 6.d razreda, za odlične rezultate na Županijskom natjecanju: 2. mjesto trčanje na 200m, 2. mjesto štafeta 4x60m! (mentorica prof. Stojanka Licul)

Matiji Gostrecu, učeniku 6.c razreda, za odlične rezultate na Županijskom natjecanju: 2. mjesto štafeta 4x60m, 4. mjesto trčanje na 400m!(mentorica prof. Stojanka Licul)

Marku Validžiću, učeniku 6.c razreda, za odlične rezultate na Županijskom natjecanju: 2. mjesto štafeta 4x60m! (mentorica prof. Stojanka Licul)

Dominiku Tomiću, učeniku 5.c razreda, za osvojeno 4. mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zagrebu (mentor prof. Marko Sladoljev) te osvojenu posebnu nagradu HVIDR-e Sesvete na literarnom natječaju Moja himna! (mentorica prof. Ivanka Brađašević)

Dominiku Jeliću, učeniku 5.c razreda, za osvojeno 4. mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zagrebu (mentor prof. Marko Sladoljev), za sudjelovanje na 1.susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga  stvaralaštva „Stjepan Kranjčić“ u Križevcima te pohvala na natječaju Dani Ante Kovačića u Zaprešiću (mentorica prof. Ivanka Brađašević)

Barbari Tomić, učenici 6.c razreda, za osvojeno 4. mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zagrebu! (mentor prof. Marko Sladoljev)

Lovri Rabuzinu, učeniku 6.d razreda, za osvojeno 4. mjesto na Vjeronaučnoj olimpijadi u Zagrebu! (mentor prof. Marko Sladoljev)

 

2012 - 2013

              NAGRAĐENI I POHVALJENI UČENICI, ŠK. GODINA 2012./2013.

 

Lovro Rabuzin, 7.d – 1. mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika (4. mjesto na Županijskom), mentorica Vesna Čondić, prof.

 

Luka Dusper, 7. a – 1. mjesto na Županijskom te 6. mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika, mentorica Vesna Čondić, prof.

8. mjesto na Županijskom natjecanju iz povijesti, mentorica Marija Kovačić, prof.

Filip Zmiša, 7.c – 3. mjesto na Županijskom te 3. mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor Mladen Ćurić, prof.

2. i 3.mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture, mentor Zdravko Mihaljević, prof.

 

Rok Didaković, 7.c – 3. mjesto na Županijskom te 3. mjesto na Državnom natjecanju iz informatike, mentor Mladen Ćurić, prof.

8. mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture, mentor Zdravko Mihaljević, prof.

Ana Vajić, 5.a – na Državnom natjecanju iz matematike zauzela 4. i 6. rang, mentorica Mara Jakovljević, prof.

Lucija Miščević, 8.a – 1. mjesto Turističke zajednice Grada Zagreba s literarnim uradkom  Zavičaj (5000 kn za Školu!) te nagradom Hrvatske turističke zajednice na državnoj razini (jedno od prva 3 mjesta koja Školi donose dodatnih 5 – 10 000 kn!)- mentorica Ivanka Brađašević, prof.

Dominik Tomić, 6.c – 5. mjesto na Županijskom natjecanju iz geografije, mentor Božidar Nevžala, prof.

            Pokazuje posebnu skrb za njegovanje literarnog izraza materinskog jezika: uradak objavljen u zborniku dječjeg duhovnog stvaralaštva Izvor nade u Križevcima, priznanje i pohvala na Danima Ante Kovačića u Gradskoj skupštini, uspješno sudjelovanje na brojnim literarnim natjecanjima… mentorica Ivanka Brađašević, prof.

Lea Gegić, 8.e – 8. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije, mentorica Vesnica Bošnjak, prof.

Na Županijskom natjecanju iz geografije zauzela 11. mjesto, mentor Božidar Nevžala, prof.

 

Ana Banek, 7.b – 8. mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika, mentorica Vesna Čondić, prof.

Barbara Tomić, 7. c – 10. mjesto na Županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika, mentorica Vesna Čondić, prof., vrlo uspješna na Županijskom natjecanju iz povijesti,  te posebno predana i aktivna u školskim kulturnim događanjima i priredbama

 

Ekipa školske prometne jedinice OŠ Ante Kovačića (učenici: Mihael   Fintić, Rok Didaković, Vito Anić, Barbara Tomić)  -10. mjesto na Županijskom natjecanju, mentor Zdravko Mihaljević, prof.

 

Anja Đorđević, 6.a – 3. mjesto na internetskom natjecanju o zaštiti mora na temu More je živo u organizaciji Prirodoslovno matematičkog fakulteta, mentorica Vesnica Bošnjak

 

Albin Taletović, 8.d – 11. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije, mentorica Vesnica Bošnjak

 

Antea Ribarić, 7.b – 11. mjesto na Županijskom natjecanju ih hrvatskog jezika, mentorica Vesna Čondić

 

 

 

 

 

POVIJEST


Raspored po turnusima

38. tjedan,

17. do 21. lipnja 2024.

B turnus

4.b, c, e, f popodne

6. i 8. popodne

11.30  3.a, 3.e, 4.a, 4.d  

1.a, 3.b, c, d ujutro

5. i 7. ujutro

 

 
Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

HONI

2. kolo 2.12.2023.

radionice
info - nastava

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Ante Kovačića Zagreb / Kotarnica 17, HR-10090 Zagreb / os-akovacica-zg.skole.hr / skola@os-akovacica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju